0883 25 81 88, sales@agroaktiv.bg

NPK-A


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ideqtami/public_html/agroaktiv.bg/wp-content/themes/agroaktiv/aminostart.php on line 56
Осигурява силен старт на посевите
Мощна комбинация от NPK
(азот – фосфор – калии)
L-аминокиселини от животински произход

9-те неща които ще те накарат да избереш GreenAktiv AMINO

1) Мощна комбинация от АМИНОкиселини, NPK;
2) Осигурява силен старт на посевите;
3) Усвоява се бързо и с минимална енергия от растението;
4) Растежен стимулатор;
5) Стимулиране кореновото хранене на растенията;
6) Достатъчно количества Азот:Фосфор:Калий = 9:9:9;
7) Смесим на 100%;
8) L-АМИНОКИСЕЛИНИ от животински произход
9) Богат микс от естествено синтезирани Фитохормони, Витамин С и Витамин В, Хитин и Хитозан;

АМИНОКИСЕЛИНИ

Активен течен концентриран микробиологичен продукт, съдържа жизненоважни аминокиселини, обогатен с микроелементи, витамини и фитохормони. Усвоява се бързо и повишава кълняемостта и началния растеж, засилва асимилацията на минерали, увеличава толерантността към биотични и абиотични стресови фактори и др.

9% АЗОТ(N)

Участва в структурата на протеините и хлорофила, влияе върху размера на клетките и фотосинтезната активност. Азота участва и в протеините образуващи ензими. Растенията, които се хранят с достатъчно азот имат бърз и ефективен растеж. Стимулира развитието на стъблата и листата.

9% ФОСФОР(P)

Стимулира равномерното поникване и развитие на растението и подпомага успешното им презимуване. Важен е за формирането на цветовете, семената и качеството на зърното. Регулира синтеза на протеини, делението на клетките и развитието на новите тъкани. Стимулира растежа на корените, братенето и ускорява зреенето.

9% КАЛИЙ (К)

Важен за водният баланс на растенията. Предпазва растенията от болести, калият прави клетъчните стени по дебели, което пречи на патогените да проникнат в растението. Подобрява качеството на зърното и намалява броят на повредените зърна. Калият участва в 60 ензимни системи, които регулират растежа.

Mакро- и микроелементи в 1 л
Азот (N) 9%
Калий (K) нитрат 9%
Фосфор (P) фосфат 9%
Аминокиселина гр./100гр. Биологична роля
Аспарагинова киселина 3.09 Запасна и транспортна форма на азот;
Треонин 0.97 Повишава сухоустойчивостта;
Серин 1.84 Участва в синтеза на хлорофил и при опрашването; регулира процеса на отваряне и затваряне на устицата (транспирацията);
Глутаминова киселина 5.32 Участва в синтеза на хлорофил; регулира транспирацията; стимулира покълването на семената;
Пролин 7.15 Синтезира се в условия на засушаване и защитава растенията от солеви стрес;
Глицин 12.95 Засилва сухоустойчивостта на растенията; участва в синтеза на хлорофил;
Аланин 4.93 Участва в синтеза на хлорофил; стимулира покълването;
Валин 1.35 Засилва сухоустойчивостта; стимулира покълването;
Метионин 0.29 Важен за зреенето на плодовете; регулира транспирацията;
Изолевцин 0.87 Засилва сухо- и солеустойчивостта на растенията; подпомага опрашването;
Левцин 1.64 Засилва сухо- и солеустойчивостта на растенията; участва при процеса опрашване;
Тирозин 1.45 Засилва сухоустойчивостта; стимулира образуването на цветния прашец и повишава кълняемостта;
Фенилаланин 1.06 Участва в синтеза на лигнин;
Хистидин 1.35 Стимулира узряването на плодовете;
Хидроксипролин 5.99 Стимулира синтеза на растежни фитохормони (ауксини);
Лизин 2.13 Участва в синтеза на хлорофил; стимулира кълняемостта;
Аргинин 4.06 Стимулира развитието на кореновата система и синтеза на растежни фитохормони;
Цистин 0.05 Стимулира синтеза на фитохормон етилен, стимулира узряването на плодовете;

РАБОТЕЩА СИСТЕМА ЗА ПЕЧЕЛИВШО ЗЕМЕДЕЛИЕ

СИЛНА ПОЧВА И ЗДРАВИ РАСТЕНИЯ

СВЪРЖИ СЕ С НАС