0883 25 81 88, sales@agroaktiv.bg
agro aktiv
НИЕ ИМАМЕ ГРИЖАТА!

Кои сме ние?

AgroAktiv е сайт, обединяваш всички продукти и услуги, който може да получите от „BioAktiv & GreenAktiv„. Целта е да даваме проверени решения, за проблеми на фермерите от сектор Зърнопроизводство.

Как започна всичко?

Стартирахме през 2017-та и към днешна дата сме от най-бързоразвиващата се фирми в сектор производство и търговия със земеделски продукти в България.

От самото начало си партнираме успешно с немската фирма BioAktiv GmBh, която има над 30 представителства в цял свят и над 25-годишен доказан опит в сферата. Горди сме, че представляваме BioAktiv GmBh ексклузивно за България. Може да разчитате на 15 търговски представителя, които покриват цялата страна.

За първите 3 години реализирахме третиране на площи в размер на над 1 000 000 дка, а тепърва започваме.

Успяхме да наложим чист биологичен продукт на конвенционалния пазар за зърнопроизводство, защото заставаме зад качеството на почвения продукт BioAktiv. Искате да научите повече за ползите и употребата му? Кликнете ТУК.

Как се развихме?

През 2018-та осъществихме друго успешно партньорство и разширихме портфолиото си със серията ни за листно подхранване GreenAktiv.

Листните продукти GreenAktiv веднага се харесаха на българските земеделци – те ни гласуваха доверие, а ние им предоставихме високо качество и видими резултати. Звучи интересно? Научете повече за тази серия ТУК.

Каква е тайната?

Неслучайно AgroAktiv e система за печелившо земеделие. Смело можем да кажем, че сме открили формулата за успех! Тя се крие в комбинацията на продуктите BioAktiv, които подобряват плодородието на почвите видимо още от първата година на употреба с продуктите GreenAktiv, които се грижат за листното подхранване на културите.

Успешна формула за успешни стопани от опитни специалисти – това сме ние, AgroAktiv!

Нашите професионални консултанти ще ви дадат правилните съвети какво, кога и как да комбинирате, за да извлечете максимума от своята продукция. Индивидуалното отношение е гарантирано!

За нас земеделието се измерва с добиви, устойчивост и добре поддържани ниви.

Доверете ни се, защото НИЕ ИМАМЕ ГРИЖАТА!

Какво може да получите от нас:

bioaktiv

ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ СИЛНАТА ПОЧВА!

Повече и по-равномерно усвоим азот – през цялата вегетация;
Подпомага естествените почвени процеси на минерализация и нитрификация;
Повишава устойчивостта на растенията и изгражда неблагоприятна среда за развитието на патогени в почвата;
Подпомага развитието на микроорганизмите, най-вече на аеробните;
Изгражда по-структурирана почва – подобрява задържането на въздух и вода;
Стимулира по-бързото разграждане на растителни остатъци от предходна реколта;
Подпомага образуването на хумус;
Повишава качествените показатели на културите;
Повишава добивите като цяло;

bioaktiv

Течни торове за листно подхранване

Формула, съобразена със съответната култура и съдъжаща нужните хранителни елементи, която гарантира, че няма да има ограничаване на добива от липса или недостиг – Закон за минимума на Либих;
L-аминокиселини – аминокиселини от органичен животински произход, произведени на база на процес с естествена ферментация;
Фиксирана доза за максимален ефект – при нас няма „ОТ/ДО“;
Мобилизира храненето през кореновата система;
Добавен процес на “Кавитация“ в производството – по-бързо усвояване, с по-малко енергия;
Смесимост и разтворимост на 100% – еднородна и хомогенна смес – забравете за запушените дюзи!;
Хелатиран с EDTA за по-бързо и пълно усвояване;
Включена технология „Грандер“– структурирана вода при производството;
Подсилва естествения имунитет и повишава устойчивостта на посевите на болести;
Намалява чувствителността на растенията при засушаване;
Всяка партида има индивидуален QR код, с който да следите качеството чрез нашата уникална за България система за контрол на производството;

bioaktiv

Биологични агенти за борба с вредителите

Загубите от царевичен стъблен пробивач(царевица) и памукова нощенка (царевица и слънчоглед) може да достигнат внушителни размери (от 10% до 100%) и да нанесат скъпи щети на фермерите.

Трихограма е доказано решение на този проблем.

След 30 годишна пауза, „Органик Инвест Биозащита“ възстанови производството на Трихограма в България. Технологията и качеството са съобразени с най-високите световни стандарти. „Органик Инвест Биозащита“ ООД, активира единствената лаборатория за производство на „БиоАгент – Трихограма“ в Източна Европа. Условията и технологията са от най-висок клас. Компанията разполага с най-добрите специалисти по производство на Трихограма в региона. В допълнение е привлякла външни консултанти от световно ниво, които следят и гарантират за високото качество.

БиоАктив & ГрийнАктив“ разполага с екип от 20 консултанти, с които спомага за мониторинг – сигнализацията на територията на България, както и за продажбата и разпространението на услугата.

bioaktiv

Технологични Основни Торове

Азотните торове на CICh (Завод за Химични Торове Новодари – Румъния) са защитени от иновативната технология „N-Guard“. Тя гарантира запазване (Инхибиране) на азота до 100 дни. Това дава възможност храненето на пшеницата през пролетта да се извърши еднократно. Същото важи и за слънчогледа и царевицата – едно внасяне за цялата вегетация. Инхибирането на процеса на Нитрификация и Амонификация се извършва с помощта на сложна комбинация от 5 елемента от растителен произход, които не вредят на микробиологията в почвата, а даже я стимулират.

Фосфорните торове на CICh са с бавно освобождаване в рамките на 9-12 месеца по патентован технологичен модел „Nutri TOP“. При него съвременният синтетичен полимер Amesal предпазва свързването (блокирането на фосфора) с металните елементи и калция поради по-високата си отрицателна зареденост. Така се избягва създаването на неусвоими фосфати и следователно фосфорът, третиран по технология с Amesal, е в пъти по-достъпен от растенията и за много по-дълъг период от време.

bioaktiv

Мобилна Лаборатория за Почвени Анализи

„БиоАктив и ГрийнАктив“ ООД e първата компания в Източна Европа, която може да измери почвените показатели чрез мобилна станция.

Параметрите, които може да видите, са: Nmin – Минерален азот, NO3-N – Нитратен азот, N-total – общ азот, в това число органична част, P – фосфор като йон (усвоим), К – калий като йон (усвоим), pH – киселинност на почвата, Mg – магнезий, SOC – почвен органичен въглерод, SOM – почвена органична материя, в това число Хумус.

Резултатът се получава за 3 мин. в електронен вид с уникално висока точност. Клиентите на „БиоАктив и ГрийнАктив“ ООД ползват услугата „Мобилна лаборатория“ абсолютно безплатно. Целта е да помогнем на нашите клиенти да направят най-добрия избор на минерални торове, да препоръчаме начин, с който сега и в дългосрочен план да се погрижат за плодородието на нивите, които обработват.

Когато почвата е силна, здрава и балансирана – ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ!

bioaktiv

Метео-станции за прецизно земеделие

Преимуществото да имаш в „джоба си” точна прогноза за твоето землище, село, регион, не е екстра, а предимство. Лесният монтаж (слагаш, пускаш и тя работи) на станцията, приятелското приложение за Android и iOS и достъпната цена мотивират още повече фермерите.
Възможността да се прецизират работите на открито спрямо прогнозата улеснява планирането. Апликацията/приложението пази всички данни с години назад. Винаги може да проверят натрупаните валежи, температурна сума, как се е променила почвената температура или влага за последните дни, седмици или месеци.

Метеорологичната информация от вчера, днес и утре може да се обработва допълнително от отделни софтуерни продукти и да се дават препоръки и напътствия на фермера за това как да оптимизира торенето на своите ниви, както и да предприема най-добрите мерки за превенция и лечение на различни болести при пшеницата, ечемика, царевицата и овощните. Всичко поскъпва и трябва да се цени всяка стотинка и да се прецизира максимално точния момент, препарат и доза. „БиоАктив и ГрийнАктив” ООД е ексклузивен дистрибутор за България на метеостанциите „ONDO” за сектор зърнопроизводство.Може да се похвалим, че имаме максимално балансиран продукт за нашия пазар.


РАБОТЕЩА СИСТЕМА ЗА ПЕЧЕЛИВШО ЗЕМЕДЕЛИЕ

СИЛНА ПОЧВА - ЗДРАВИ РАСТЕНИЯ

>Обади се сега!