0883 25 81 88, sales@agroaktiv.bg
agro aktiv
НИЕ ИМАМЕ ГРИЖАТА!

Кои сме ние?

AgroAktiv е система за печелившо земеделие за малки и средни стопанства в България. В AgroAktiv обединихме най-доброто за почвата ви – BioAktiv и най-доброто за растенията ви – GreenAktiv.

Как започна всичко?

Стартирахме през 2017-та и към днешна дата сме най-бързоразвиващата се фирма в сектор производство и търговия със земеделски продукти в България.

От самото начало си партнираме успешно с немската фирма BioAktiv GmBh, която има над 40 представителства в цял свят и близо 30-годишен доказан опит в сферата. Горди сме, че представляваме BioAktiv GmBh ексклузивно за България. В момента в компанията ни има 16 търговски представителя, които покриват цялата страна. Работим директно, без дистрибутори.

Само за 3 години реализирахме третиране на площи в размер на над 1 000 000 дка и тепърва започваме.

Успяхме да наложим чист биологичен продукт на конвенционалния пазар за зърнопроизводство, защото заставаме зад качеството на почвения продукт BioAktiv. Искате да научите повече за ползите и употребата му? Кликнете ТУК.

Как се развихме?

През 2018-та осъществихме друго успешно партньорство и разширихме портфолиото си със серията ни за листно подхранване GreenAktiv.

Листните продукти GreenAktiv веднага се харесаха на българските земеделци – те ни гласуваха доверие, а ние им предоставихме високо качество и видими резултати. Звучи интересно? Научете повече за тази серия ТУК.

Каква е тайната?

Неслучайно AgroAktiv e система за печелившо земеделие. Смело можем да кажем, че сме открили формулата за успех! Тя се крие в комбинацията на продуктите BioAktiv, които подобряват плодородието на почвите видимо още от първата година на употреба с продуктите GreenAktiv, които се грижат за листното подхранване на културите.

Успешна формула за успешни стопани от опитни специалисти – това сме ние, AgroAktiv!

Нашите професионални консултанти ще ви дадат правилните съвети какво, кога и как да комбинирате, за да извлечете максимума от своята продукция. Индивидуалното отношение е гарантирано!

За нас земеделието се измерва с добиви, устойчивост и добре поддържани ниви.

Доверете ни се, защото НИЕ ИМАМЕ ГРИЖАТА!


РАБОТЕЩА СИСТЕМА ЗА ПЕЧЕЛИВШО ЗЕМЕДЕЛИЕ

СИЛНА ПОЧВА - ЗДРАВИ РАСТЕНИЯ

>Обади се сега!